Skip to main content
Gaming

Spørsmål & svar med emzia og nyhrox

Emilie Helgesen, som går under aliaset «Emzia», er en norsk gamer og innholdsskaper, og Emil August Bergquist Pedersen, kjent under pseudonymet Nyhrox, er en norsk e-sportsutøver for 00 NATION. Vi har spurt dem om hvordan interessen for gaming oppstod, og hva de tenker om den norske dataspillkulturen. Emilie «Emzia» Helgesen 1. Hva fikk deg interessert … Continued
Daniel Leite
Sponset

Et år med sport og spill

Å bruke et helt skoleår til å spille dataspill eller å utvikle egne spill kan høres ut som en uoppnåelig drøm. Men på Bjerkely Folkehøyskole er det mulig.
Gaming

Endelig tilbake i påskehytta

Med drøye 6 000 besøkende over fem dager kommer The Gathering i 2023 endelig tilbake til Vikingskipet med påskens store høydepunkt for spillentusiaster landet rundt. The Gathering en festival for alle med interesse for dataspill, kreative datadisipliner, cosplay, brettspill, og en haug med andre type spill. Over fem dager i påsken finner folk i alle … Continued
Gaming

Teknologi i skolen skal gi muligheter og utvikling

Med de nye læreplanene har digitale ferdigheter fått en tydeligere plass i skolen. Det er gode nyheter både for elevene og for vår fremtid.
Gamere spiller
E-sport

Aspirerer til å være best

Nordavind satser stort, og ønsker å opprettholde statusen som Norges beste klubb. Likevel håper de andre klubber etableres, og at veksten innen e-sport fortsetter.